Този сайт използва бисквитки за да подобри услугите и опита на потребителите. Ако решите да продължите разглеждането му автоматично приемате тяхното използване. Подробна информация

Miriam's Adventures holidays - all Around the World

телефон за връзка: +359 887 60 40 58За всички възникнали въпроси

Почивка в Тунис
Категоризация:

 • Почивка в Тунис снимка 1
 • Почивка в Тунис снимка 2
 • Почивка в Тунис снимка 3
 • Почивка в Тунис снимка 4
 • Почивка в Тунис снимка 5
 • Почивка в Тунис снимка 6
 • Почивка в Тунис снимка 7
 • Почивка в Тунис снимка 8
 • Почивка в Тунис снимка 9
 • Почивка в Тунис снимка 10
 • Почивка в Тунис снимка 11
 • Почивка в Тунис снимка 12
 • Почивка в Тунис снимка 13
 • Почивка в Тунис снимка 14
 • Почивка в Тунис снимка 15
 • Почивка в Тунис снимка 16
 • Почивка в Тунис снимка 17
 • Почивка в Тунис снимка 18
 • Почивка в Тунис снимка 19

Калкулирай и резервирай

Дата на заминаване:
Резервациона форма:
Съгласявам се и приемам Политика на ползване

Запитване
Почивка в Тунис миниатюра 1Почивка в Тунис миниатюра 2Почивка в Тунис миниатюра 3Почивка в Тунис миниатюра 4Почивка в Тунис миниатюра 5Почивка в Тунис миниатюра 6Почивка в Тунис миниатюра 7Почивка в Тунис миниатюра 8Почивка в Тунис миниатюра 9Почивка в Тунис миниатюра 10Почивка в Тунис миниатюра 11Почивка в Тунис миниатюра 12Почивка в Тунис миниатюра 13Почивка в Тунис миниатюра 14Почивка в Тунис миниатюра 15Почивка в Тунис миниатюра 16Почивка в Тунис миниатюра 17Почивка в Тунис миниатюра 18Почивка в Тунис миниатюра 19
сподели офертата в разпечатай офертата

Почивка в Тунис със самолет от София в сряда - 7 нощувки
Дати: 18.05.22 до 19.10.22    всяка сряда
Самолет:  Излитане от София, България
Полетна информация:
Заминаване: VBB 3015 – SOF 11:00 NBE 11:20
Връщане: VBB 3016 – NBE 12:20 SOF 17:00
Посочените часове са в местно време. Продължителността на полета е около 2 часа. Часовата разлика между България и Тунис е два часа (когато България е с лятно часово време)
Тип самолет: MD82      Авиокомпания: ALK Airlines
Адрес на авиокомпанията: булевард „Шипченски Проход” 63, София 1574, България
Ден 1    Среща на летище София и изпращане от представител на туроператора. Отпътуване в обявения час с чартърен полет. Кацане на летище Енфида, Тунис след около 2 часа. Посрещане от фирмата партньор и трансфер до избрания хотел. Настаняване в хотела след 14:00ч. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
Ден 2  Свободен ден за плаж или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат предварително от България. Нощувка.
Ден 3  Свободен ден за плаж или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат предварително от България. Нощувка.
Ден 4  Свободен ден за плаж или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат предварително от България. Нощувка.
Ден 5  Свободен ден за плаж или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат предварително от България. Нощувка.
Ден 6   Свободен ден за плаж или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат предварително от България. Нощувка.
Ден 7  Свободен ден за плаж или по желание включване в допълнителни екскурзии, които се заявяват и заплащат предварително от България. Нощувка.
Ден 8  Освобождаване на хотела. Трансфер до летище Енфида, Тунис в обявения час. Полет за София.
Цената се включва:  Чартърен полет София - Енфида
София с включени летищни такси и багаж до 20 кг. чекиран и до 7 кг. ръчен
7 нощувки в хотел по избор на съответната за хотела база изхранване
Трансфер летище - хотел - летище
Медицинска застраховка на ЗК"ЛЕВ ИНС" с покритие 10 000 евро (за лица до 70 г.)
Изпращане на летището от представител на TO
Обслужване на място от представител на местната фирма партньор (при пътуване в чужбина)   Обслужване на български език на място.
Цената не се включва:  Такса гориво (виж забележката по- долу)
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 70 до 79 г. - доплащане 10 лв
Мед. застраховка с покритие 10 000 евро за лица от 80 до 85 г. - доплащане 20 лв
Застраховка "Отмяна на пътуване" (виж условията по- долу)
Допълнителните екскурзии, извън пакетните цени, посещенията на туристически обекти и входни такси;  туристическа градска такса; допълнителни екскурзии.
Информация за допълнителните екскурзии:
Всички допълнителни екскурзии се извършват от местен лицензиран екскурзовод на английски или руски език, както и на български от наш представител.
Последователността на екскурзиите обявени в програмата не се гарантира и може да бъде променена в зависимост от работното време на посещаваните обекти.
Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат предварително от България или на място.
Минимален брой записани туристи за осъществяване на екскурзиите: 20 човека.
1. Целодневна екскурзия до Тунис, Картаген, крайбрежното градче Сиди Бу Саид и Националният музей „Бардо“* с включен обяд.
Екскурзията започва с Картаген и легендарният археологически обект, който е включен в списъка на ЮНЕСКО за световно и културно наследство. Кулминацията несъмнено е посещение на синьо – белия град Сиди Бу Саид - построен в уникалния андалуски стил, извисяващ се на върха на скала - едно от най-красивите места в Тунис. Обяд в местен ресторант в Ла Гулета. Следващата спирка е Националният музей Бардо. В него се помещава най-голямата колекция на мозайки в света от Римския и Византийския период, древни статуи и ценни предмети от праисторическия, пуническия и мюсюлманския период, както и огромна колекция от римски статуи.
*Забележка - Националният музей Бардо ще остане затворен до 25.07.2022.
Отпътуване: от Сус – около 07:00 ч./ от Хамамет – около 08:00 ч.
Връщане: в Сус – около 19:00 ч. / в Хамамет – около 18:00 ч.
Ден на провеждане: Вторник
Цени: от Хамамет и Набул - 44 EUR, за деца до 11,99 г. - 22 EUR;
от Сус и Монастир - 48 EUR, за деца до 11.99 г. - 24 EUR;
от Махдия - 53 EUR, за деца до 11.99 г. - 27 EUR;
Цените включват: екскурзоводско обслужване, трансфери, входни билети, обяд без напитки.
2. Полудневна екскурзия до Загуан с посещение на фабрика за зехтин. 
В град Загуан ви очаква зашеметяваща природа, там е разположен древноримски акведукт с дължина 132 км. който  свидетелства за гениалността на древните хота, измислили сложна система за транспортиране на вода от Загуан до Картаген след дългогодишна суша в Северна Африка. Следваща спирка е римския град Удна или Утина, където се намира впечатляващият амфитеатър, датиращ от времето на император Адриан и с капацитет 16 000 души. Екскурзията ви дава възможност и да проследите сложният процес за производство на зехтин и да опитате неговите разновидности. Малко туристи знаят, че купувайки зехтин от градски супермаркет, те получават фабрична смес от различни сортове по рецепта на производителя или така нареченият „меланж“. По време на  екскурзията ще имате възможност да опитате чисто, не смесено маслиново олио от различните региони на Тунис - северен "beldi" и южен "sehli". Зехтинът се бутилира в специално избработен контейнер, който ще ви позволи да отнесете покупката вкъщи напълно здрава.
Отпътуване: от Сус – около 07:00 ч./ от Хамамет – около 08:00 ч.
Връщане: в Сус – около 13:30 ч. / в Хамамет – около 14:30 ч.
Ден на провеждане: Понеделник
Цени: от Хамамет и Набул - 30 EUR, за деца до 11,99 г. - 15 EUR;
от Сус и Монастир - 33 EUR, за деца до 11.99 г. - 17 EUR
от Махдия - 37 EUR, за деца до 11.99 г. - 19 EUR;
Цените включват: екскурзоводско обслужване, трансфер, посещение на фабрика за зехтин с дегустация.
3. Двудневна екскурзия до Сахара с включено джип сафари и изхранване на база пълен пансион.
Това не е просто пътуване до пустинята, а пътуване из цялата страна. Включва посещение на световноизвестни исторически и природни забележителности в южната част на Тунис и приказния свят на пустинята Сахара, където, яздейки камила за разходка по дюните, гарантирано ще се чувствате като истински номад. По време на екскурзията ще срещнете коренното население на Тунис - берберите, които все още живеят в традиционни пещерни къщи в селището Матмата, ще видите живописните райони на пустинята, докато се разхождате с джип, ще посрещнете изгрева от соленото езеро Шот Ел Джерид и за финал ще вкусите от атмосферата на истински оазис. В една от къщите на берберското селище са заснети сцени от филма „Междузвездни войни“. Неразделна част от екскурзията е град Кайруан – част от списъка на ЮНЕСКО за световно и културно наследство. Ще видите и древният римски амфитеатър Ел Джем, построен през 3 век сл. н. е. за гладиаторски битки, а днес е домакин на  Международния симфоничен фестивал.
Отпътуване: от Сус – около 07:00 ч./ от Хамамет – около 06:00 ч.
Връщане: в Сус – около 19:30 ч. / в Хамамет – около 20:30 ч.
Дни на провеждане: Петък и Събота
Цени: от Хамамет и Набул - 118 EUR, за деца до 11,99 г. - 69 EUR;
от Сус и Монастир - 116 EUR, за деца до 11.99 г. - 68 EUR;
от Махдия - 116 EUR, за деца до 11.99 г. - 68 EUR;
Цените включват: екскурзоводско обслужване, трансфер и джип програма, нощувка в хотел, езда на камила и 2 обяда в Матмата и Гафса.
Цените не включват: посещение на зоологическата градина и оазиса Тозьор – 15 TND, АТВ (по едно на човек – 45 TND; 2-ма души на двуместно АТВ – 60 TND), доплащане за езда на камила (45 мин) - 15 евро.
 4.  Посещение на зоопарк Фригуя - полудневна екскурзия.
Посетете най-голямата зоологическа градина в Тунис с площ от 36 хектара, на територията на която можете да видите 62 вида животни: черни лемури, слонове, жирафи, лъвове, тигри, хиени, леопарди, щрауси, фламинго, сурикати, носорози, кенгуру, антилопи, дикобрази, мангусти ... и това е само началото на списъка. Видове, които са безвредни за хората - камили, лами, щрауси, понита, кози, фенеци.
Отпътуване: от Сус – около 08:00 ч./ от Хамамет – около 09:00 ч.
Връщане: в Сус – около 13:30 ч. / в Хамамет – около 12:30 ч.
Ден на провеждане: Неделя
Цени: от Хамамет и Набул - 26 EUR, за деца до 11,99 г. - 13 EUR;
от Сус и Монастир - 27 EUR, за деца до 11.99 г. - 14 EUR;
от Махдия - 31 EUR, за деца до 11.99 г. - 16 EUR;
Цените включват:  представител на местната агенция, трансфер, входни билети.
 5. Еднодневна екскурзия до Дуга и Тестур, с включена дегустация на сирена и обяд.
Друга е археологически комплекс, разположен в северната част на Тунис. От 1997 година е част от списъка на ЮНЕСКО за световно историческо наследство. Определян е, като най-добре запазеният римски град в Северна Африка. Тук се намира единствената оцеляла сграда на нумидийската култура - мавзолеят на Атабан. В програмата е включен обяд без напитки в Дуга и посещение на градчето Тестур, където ще имате възможност да опитате от вкусните местни сирена.
Отпътуване: от Сус – около 07:00 ч./ от Хамамет – около 08:00 ч.
Връщане: в Сус – около 19:00 ч. / в Хамамет – около 18:00 ч.
Ден на провеждане: Понеделник
Цени: от Хамамет и Набул - 53 EUR, за деца до 11,99 г. - 27 EUR;
от Сус и Монастир - 57 EUR, за деца до 11.99 г. - 29 EUR;
от Махдия - 62 EUR, за деца до 11.99 г. - 31 EUR;
Цените включват: екскурзоводско обслужване, трансфери, входни билети, обяд без напитки, дегустация на сирена.
6. Целодневна екскурзия до Кайруан и Ел Джем с включен обяд.
Първата спирка е град Кайруан. В ислямския свят той се счита за четвъртото по важност светилище след Мека, Медина и Йерусалим. Старата му част е позната с наименованието "Медина". Тук е разположена голямата джамия „Окба“, която се смята за един от шедьоврите на ислямската култура. Ел Джем се намира в област Махдия, между Сфакс и Сус. Тук е разположен още един обект под егидата на ЮНЕСКО – амфитеатърът, който в римска епоха е бил арена на кървави гладиаторски битки. Градът е заселен още от 3 век пр. н. е., когато се оформило пуническо селище. Започва да придобива известност едва, след като Цезар основава град Тисдрус на това място през 46 г. пр. н. е. Несъмнено най-голямата атракция днес е амфитеатъра, познат като африканския Колизеум. Той впечатлява с внушителни размери – дължина от 149 метра, височина от 40 метра и капацитет от 35 000 д. С тези размери заема първото място на континента и трето в рамките на Римската империя. От 1979 година е част от културното наследство на ЮНЕСКО.
Цени: от Хамамет и Набул - 44 EUR, за деца до 11,99 г. - 22 EUR;
от Сус и Монастир - 40 EUR, за деца до 11.99 г. - 20 EUR.
от Махдия - 40 EUR, за деца до 11.99 г. - 20 EUR;
Цените включват: екскурзоводско обслужване, трансфери, входни билети, обяд без напитки.
7. Средиземноморски круиз с пиратски кораб с включен обяд.
Насладете се на ексклузивно пътуване с пиратски кораб. За да осигурим повече комфорт приемаме на борда не повече от 100 души. Предлагаме Ви изключително интересна екскурзия с добре обмислен сценарий и необичайни забавни задачи за деца и възрастни. Програмата е невероянта с музика, танци, акробатични каскади, рисуване, дипломи за участниците и запомнящи се снимки.
Цени: от Хамамет и Набул - 27 EUR, за деца до 11.99 г. - 27 EUR
от Сус и Монастир - 18 EUR, за деца до 11.99 г. - 10 EUR
от Махдия - 22 EUR, за деца до 11.99 г. - 12 EUR;
Цените включват: транспорт, плаване с пиратски кораб, обяд.
8. Двудневна екскурзия до северната част на Тунис – Бизертa, Табарка и Тестур
Вълнуващо пътуване, което ще Ви отведе до най-северната точка на континента Африка - нос Анджела и Рас бен Сака. Намира се на 15 км. от Бизерта, в близост до Национален парк Ишкил. Бизерта е сред най-старите населени места в Тунис. Основан е някъде около 1000 г. пр.н.е. от финикийците, като първоначално е малко пристанище. По време на пуническите войни е под влияние на Картаген. Впоследствие е завладян и от римляните. Основните атракции днес са - Медината, разположена живописно около старото пристанище; крепостният комплекс; джамията „Ребаа“ и андалуския квартал. Следващата спирка е древният финикийски град-пристанище – Табарка, където античност и съвремие хармонично са свързани. Разположен е на северозападното крайбрежие, близо до границата с Алжир. Градът ще Ви плени с уникалните си скални образувания познати, като “Драконови зъби“, поради формата им, която наподобява на митичните създания. И не на последно място – Генуезката крепост, изградена умело от средновековни майстори на върха на скала, заемаща почти цялата територия на малък полуостров. Настаняване вечерта и вечеря. Нощувка в Табарка. Напускайки Табарка ще се насладите на уникални пейзажи от живописни планини, зелени гори и ливади. Ще посетим необичаен музей, който представя елементи от каменното строителство и декорация на Древен Рим, както и малкото автентично градче Тестур. Построен върху римските останки от Тичила, Старият град на Тестур е създаден в началото на 17 век от еврейски и мюсюлмански общности, бягащи от испанската инквизиция на Иберийския полуостров. Сгушен в плодородната долина на река Меджерда, градът се характеризира с декоративна мавританска архитектура и традиции за градско планиране, донесени от Испания. Днес главни атракции на града са „Великата Джамия“ и уникален часовник, стрелките на който се въртят в обратна посока.
Цени: от Хамамет и Набул – 120 EUR, за деца до 11.99 г. - 60 EUR
от Сус и Монастир - 124 EUR, за деца до 11.99 г. - 62 EUR;
от Махдия - 129 EUR, за деца до 11.99 г. - 65 EUR;
Цените включват: екскурзоводско обслужване, транспорт, нощувка в хотел с вечеря и закуска, 2 обяда без напитки, входни такси за посещавани обекти.
9. Полудневна екскурзия до Сус и Монастир без включен обяд.
Това пътуване ще Ви принесе в третият по големина град в Тунис – Сус. Известен не само с прекрасните си широки плажове, но и със своите културни и исторически забележителности. Градът днес е икономическия център на страната, но разхождайки се по тесните улички, ще се пренесете няколко века назад. Главната атракция е старата част – Медина, която включва открити и закрити пазари, Рибат, централна джамия и исторически музей, в който може да откриете най-богатата колекция от скулптури от пуническия период. От 1988 година Медината на Сус е част от обектите на ЮНЕСКО за световно културно наследство.
Следващата спирка е Монастир, град разположен на полуостров, заобиколен от Средиземно море. Градът е смесица от стари традиции и съвременни елементи, характерни за Тунис. Несъмнено внушителната крепост Рибат е една от основните забележителности на градa. Това е и родното място на Хабиб Бургиба – бащата на тунизийската независимост и първи президент на страната. Мавзолеят е построен в периода 1960 - 1963 година в съвременен арабско-мюсюлмански стил, когато все още Хабиб е бил жив. Съдържа останките на бившия президент, първата му съпруга Матилда, братята и сестрите му, както и други членове на семейството. Централната част на мавзолея е увенчана с голям златен купол.
Цени: от Хамамет и Набул – 33 EUR, за деца до 11.99 г. - 17 EUR
от Сус и Монастир - 28 EUR, за деца до 11.99 г. - 14 EUR;
от Махдия - 33 EUR, за деца до 11.99 г. - 17 EUR;
Цените включват: екскурзоводско обслужване, трансфери, входни билети.
Условия на местната обслужваща фирма за отказ от вече заявени и заплатени допълнителни екскурзии:
 - при отказ повече от 48 часа преди началото – без неустойка
 - в периода 48 – 24 часа – 50 % неустойка; по-малко от 24 часа – 100 % неустойка
 Какво трябва да носите по време на всяка екскурзия: - предпазна маска
- ваучер или билет за платена екскурзия;  телефон, вода, очила, шапка
- слънцезащитен крем; дребна сума в кеш тунизийска валута;
- приемливо облекло при посещение на религиозни обекти, удобни обувки, бански костюм
УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И ПЛАЩАНЕ ПО РЕЗЕРВАЦИИ ЗА ЛЯТО 2022 НАПРАВЕНИ от 01.02.2022:
30 % депозит от общата цена на туристическия пакет - при записване.
Доплащане до 25 дни преди датата на отпътуване.
 Необходими документи за пътуване: валиден международен паспорт. Паспортът трябва да е с валидност поне 6 месеца след датата на влизането в страната.  Визов режим: Няма.
Офис: ул. „ Ромен Ролан“16                
тел: 0887 60 40 58


Цени по програмата
ALL INCLUSIVE / STANDARD ROOM

STANDARD ROOM възр в двойна стая 2 възр 3 възр 2 възр  + дете (0.00-1.99) 2 възр  + дете (2.00-11.99) 4 възр 1 възр  + дете (0.00-1.99) 1 възр  + дете (2.00-11.99) 3 възр  + дете (0.00-1.99) 3 възр  + дете (2.00-11.99) 1 възр 1 възр  + дете (0.00-1.99) + дете (2.00-11.99) 2 възр  + дете (0.00-1.99) + дете (2.00-11.99) 1 възр  + 2 деца (2.00-11.99) 2 възр  + 2 деца (2.00-11.99)
18.05.2022 316 Евро / 618 лв 632 Евро / 1237 лв 911 Евро / 1782 лв 636 Евро / 1245 лв 830 Евро / 1624 лв 1190 Евро / 2328 лв 352 Евро / 688 лв 600 Евро / 1174 лв 915 Евро / 1790 лв 1109 Евро / 2169 лв 348 Евро / 681 лв 604 Евро / 1182 лв 834 Евро / 1632 лв 884 Евро / 1729 лв 1090 Евро / 2132 лв
25.05.2022 327 Евро / 640 лв 654 Евро / 1280 лв 945 Евро / 1849 лв 658 Евро / 1288 лв 858 Евро / 1679 лв 1236 Евро / 2418 лв 363 Евро / 710 лв 617 Евро / 1207 лв 949 Евро / 1857 лв 1149 Евро / 2248 лв 359 Евро / 702 лв 621 Евро / 1215 лв 862 Евро / 1687 лв 907 Евро / 1774 лв 1124 Евро / 2199 лв
01.06.2022 357 Евро / 698 лв 714 Евро / 1396 лв 1026 Евро / 2007 лв 718 Евро / 1404 лв 923 Евро / 1804 лв 1339 Евро / 2619 лв 399 Евро / 780 лв 670 Евро / 1310 лв 1030 Евро / 2015 лв 1235 Евро / 2416 лв 395 Евро / 772 лв 674 Евро / 1317 лв 927 Евро / 1812 лв 982 Евро / 1921 лв 1206 Евро / 2359 лв
08.06.2022 357 Евро / 698 лв 714 Евро / 1396 лв 1026 Евро / 2007 лв 718 Евро / 1404 лв 923 Евро / 1804 лв 1339 Евро / 2619 лв 399 Евро / 780 лв 670 Евро / 1310 лв 1030 Евро / 2015 лв 1235 Евро / 2416 лв 395 Евро / 772 лв 674 Евро / 1317 лв 927 Евро / 1812 лв 982 Евро / 1921 лв 1206 Евро / 2359 лв
15.06.2022 380 Евро / 743 лв 760 Евро / 1487 лв 1091 Евро / 2133 лв 764 Евро / 1495 лв 975 Евро / 1907 лв 1421 Евро / 2779 лв 422 Евро / 825 лв 711 Евро / 1390 лв 1095 Евро / 2141 лв 1306 Евро / 2554 лв 418 Евро / 818 лв 715 Евро / 1398 лв 979 Евро / 1915 лв 1041 Евро / 2036 лв 1272 Евро / 2488 лв
22.06.2022 383 Евро / 750 лв 767 Евро / 1499 лв 1100 Евро / 2151 лв 771 Евро / 1507 лв 982 Евро / 1920 лв 1432 Евро / 2802 лв 425 Евро / 832 лв 715 Евро / 1399 лв 1104 Евро / 2158 лв 1315 Евро / 2571 лв 421 Евро / 824 лв 719 Евро / 1407 лв 986 Евро / 1928 лв 1047 Евро / 2048 лв 1280 Евро / 2504 лв
29.06.2022 432 Евро / 846 лв 865 Евро / 1691 лв 1225 Евро / 2396 лв 869 Евро / 1699 лв 1063 Евро / 2078 лв 1585 Евро / 3100 лв 473 Евро / 926 лв 799 Евро / 1562 лв 1229 Евро / 2403 лв 1423 Евро / 2783 лв 469 Евро / 918 лв 803 Евро / 1570 лв 1067 Евро / 2086 лв 1165 Евро / 2278 лв 1381 Евро / 2701 лв
06.07.2022 455 Евро / 890 лв 910 Евро / 1779 лв 1284 Евро / 2512 лв 914 Евро / 1787 лв 1108 Евро / 2167 лв 1658 Евро / 3244 лв 497 Евро / 972 лв 841 Евро / 1645 лв 1288 Евро / 2519 лв 1482 Евро / 2899 лв 493 Евро / 964 лв 845 Евро / 1653 лв 1112 Евро / 2174 лв 1227 Евро / 2401 лв 1440 Евро / 2816 лв
13.07.2022 485 Евро / 948 лв 969 Евро / 1895 лв 1363 Евро / 2667 лв 973 Евро / 1903 лв 1167 Евро / 2282 лв 1758 Евро / 3438 лв 540 Евро / 1057 лв 891 Евро / 1743 лв 1367 Евро / 2675 лв 1561 Евро / 3054 лв 536 Евро / 1049 лв 895 Евро / 1750 лв 1171 Евро / 2290 лв 1298 Евро / 2538 лв 1514 Евро / 2961 лв
20.07.2022 505 Евро / 988 лв 1010 Евро / 1976 лв 1420 Евро / 2778 лв 1014 Евро / 1984 лв 1208 Евро / 2363 лв 1831 Евро / 3580 лв 573 Евро / 1120 лв 926 Евро / 1812 лв 1424 Евро / 2786 лв 1618 Евро / 3165 лв 569 Евро / 1113 лв 930 Евро / 1819 лв 1212 Евро / 2371 лв 1347 Евро / 2635 лв 1566 Евро / 3063 лв
27.07.2022 505 Евро / 988 лв 1010 Евро / 1976 лв 1420 Евро / 2778 лв 1014 Евро / 1984 лв 1208 Евро / 2363 лв 1831 Евро / 3580 лв 573 Евро / 1120 лв 926 Евро / 1812 лв 1424 Евро / 2786 лв 1618 Евро / 3165 лв 569 Евро / 1113 лв 930 Евро / 1819 лв 1212 Евро / 2371 лв 1347 Евро / 2635 лв 1566 Евро / 3063 лв
03.08.2022 505 Евро / 988 лв 1010 Евро / 1976 лв 1420 Евро / 2778 лв 1014 Евро / 1984 лв 1208 Евро / 2363 лв 1831 Евро / 3580 лв 573 Евро / 1120 лв 926 Евро / 1812 лв 1424 Евро / 2786 лв 1618 Евро / 3165 лв 569 Евро / 1113 лв 930 Евро / 1819 лв 1212 Евро / 2371 лв 1347 Евро / 2635 лв 1566 Евро / 3063 лв
10.08.2022 505 Евро / 988 лв 1010 Евро / 1976 лв 1420 Евро / 2778 лв 1014 Евро / 1984 лв 1208 Евро / 2363 лв 1831 Евро / 3580 лв 573 Евро / 1120 лв 926 Евро / 1812 лв 1424 Евро / 2786 лв 1618 Евро / 3165 лв 569 Евро / 1113 лв 930 Евро / 1819 лв 1212 Евро / 2371 лв 1347 Евро / 2635 лв 1566 Евро / 3063 лв
17.08.2022 505 Евро / 988 лв 1010 Евро / 1976 лв 1420 Евро / 2778 лв 1014 Евро / 1984 лв 1208 Евро / 2363 лв 1831 Евро / 3580 лв 573 Евро / 1120 лв 926 Евро / 1812 лв 1424 Евро / 2786 лв 1618 Евро / 3165 лв 569 Евро / 1113 лв 930 Евро / 1819 лв 1212 Евро / 2371 лв 1347 Евро / 2635 лв 1566 Евро / 3063 лв
24.08.2022 470 Евро / 919 лв 939 Евро / 1837 лв 1324 Евро / 2589 лв 943 Евро / 1845 лв 1137 Евро / 2225 лв 1708 Евро / 3341 лв 519 Евро / 1014 лв 866 Евро / 1694 лв 1328 Евро / 2597 лв 1522 Евро / 2976 лв 515 Евро / 1006 лв 870 Евро / 1702 лв 1141 Евро / 2232 лв 1263 Евро / 2470 лв 1477 Евро / 2889 лв
31.08.2022 423 Евро / 826 лв 845 Евро / 1653 лв 1200 Евро / 2347 лв 849 Евро / 1661 лв 1043 Евро / 2040 лв 1555 Евро / 3042 лв 464 Евро / 908 лв 779 Евро / 1523 лв 1204 Евро / 2355 лв 1398 Евро / 2735 лв 460 Евро / 901 лв 783 Евро / 1531 лв 1047 Евро / 2048 лв 1135 Евро / 2220 лв 1353 Евро / 2647 лв
07.09.2022 376 Евро / 736 лв 753 Евро / 1472 лв 1079 Евро / 2109 лв 757 Евро / 1480 лв 962 Евро / 1881 лв 1404 Евро / 2747 лв 418 Евро / 818 лв 702 Евро / 1374 лв 1083 Евро / 2117 лв 1288 Евро / 2518 лв 414 Евро / 810 лв 706 Евро / 1381 лв 966 Евро / 1889 лв 1028 Евро / 2011 лв 1254 Евро / 2453 лв
14.09.2022 329 Евро / 644 лв 658 Евро / 1288 лв 941 Евро / 1841 лв 662 Евро / 1296 лв 844 Евро / 1652 лв 1224 Евро / 2394 лв 371 Евро / 726 лв 623 Евро / 1218 лв 945 Евро / 1849 лв 1127 Евро / 2205 лв 367 Евро / 718 лв 627 Евро / 1226 лв 848 Евро / 1659 лв 917 Евро / 1793 лв 1107 Евро / 2165 лв
21.09.2022 346 Евро / 676 лв 692 Евро / 1353 лв 993 Евро / 1943 лв 696 Евро / 1361 лв 890 Евро / 1740 лв 1295 Евро / 2533 лв 388 Евро / 758 лв 648 Евро / 1267 лв 997 Евро / 1951 лв 1191 Евро / 2330 лв 384 Евро / 751 лв 652 Евро / 1274 лв 894 Евро / 1748 лв 949 Евро / 1857 лв 1162 Евро / 2273 лв
28.09.2022 357 Евро / 698 лв 714 Евро / 1396 лв 1026 Евро / 2007 лв 718 Евро / 1404 лв 923 Евро / 1804 лв 1339 Евро / 2619 лв 399 Евро / 780 лв 670 Евро / 1310 лв 1030 Евро / 2015 лв 1235 Евро / 2416 лв 395 Евро / 772 лв 674 Евро / 1317 лв 927 Евро / 1812 лв 982 Евро / 1921 лв 1206 Евро / 2359 лв
05.10.2022 346 Евро / 676 лв 692 Евро / 1353 лв 993 Евро / 1943 лв 696 Евро / 1361 лв 890 Евро / 1740 лв 1295 Евро / 2533 лв 388 Евро / 758 лв 648 Евро / 1267 лв 997 Евро / 1951 лв 1191 Евро / 2330 лв 384 Евро / 751 лв 652 Евро / 1274 лв 894 Евро / 1748 лв 949 Евро / 1857 лв 1162 Евро / 2273 лв
12.10.2022 335 Евро / 655 лв 670 Евро / 1310 лв 964 Евро / 1885 лв 674 Евро / 1318 лв 868 Евро / 1698 лв 1258 Евро / 2460 лв 375 Евро / 733 лв 629 Евро / 1230 лв 968 Евро / 1893 лв 1162 Евро / 2272 лв 371 Евро / 725 лв 633 Евро / 1238 лв 872 Евро / 1705 лв 923 Евро / 1805 лв 1135 Евро / 2220 лв
19.10.2022 310 Евро / 607 лв 620 Евро / 1213 лв 893 Евро / 1747 лв 624 Евро / 1221 лв 818 Евро / 1600 лв 1166 Евро / 2281 лв 345 Евро / 675 лв 594 Евро / 1162 лв 897 Евро / 1755 лв 1091 Евро / 2134 лв 341 Евро / 667 лв 598 Евро / 1170 лв 822 Евро / 1608 лв 878 Евро / 1718 лв 1078 Евро / 2109 лв

ALL INCLUSIVE / STANDARD ROOM SEA VIEW
STANDARD ROOM SEA VIEW възр в двойна стая 2 възр 3 възр 2 възр  + дете (0.00-1.99) 2 възр  + дете (2.00-11.99) 4 възр 1 възр  + дете (0.00-1.99) 1 възр  + дете (2.00-11.99) 3 възр  + дете (0.00-1.99) 3 възр  + дете (2.00-11.99) 1 възр 1 възр  + дете (0.00-1.99) + дете (2.00-11.99) 2 възр  + дете (0.00-1.99) + дете (2.00-11.99) 1 възр  + 2 деца (2.00-11.99) 2 възр  + 2 деца (2.00-11.99)
18.05.2022 333 Евро / 650 лв 665 Евро / 1301 лв 956 Евро / 1869 лв 669 Евро / 1309 лв 863 Евро / 1688 лв 1247 Евро / 2438 лв 367 Евро / 719 лв 628 Евро / 1229 лв 960 Евро / 1877 лв 1154 Евро / 2257 лв 363 Евро / 711 лв 632 Евро / 1237 лв 867 Евро / 1696 лв 924 Евро / 1807 лв 1131 Евро / 2212 лв
25.05.2022 344 Евро / 672 лв 687 Евро / 1344 лв 989 Евро / 1934 лв 691 Евро / 1352 лв 891 Евро / 1743 лв 1291 Евро / 2524 лв 379 Евро / 742 лв 645 Евро / 1262 лв 993 Евро / 1942 лв 1193 Евро / 2333 лв 375 Евро / 734 лв 649 Евро / 1270 лв 895 Евро / 1751 лв 947 Евро / 1852 лв 1165 Евро / 2278 лв
01.06.2022 373 Евро / 730 лв 746 Евро / 1460 лв 1070 Евро / 2093 лв 750 Евро / 1468 лв 955 Евро / 1869 лв 1394 Евро / 2726 лв 415 Евро / 812 лв 697 Евро / 1363 лв 1074 Евро / 2101 лв 1279 Евро / 2502 лв 411 Евро / 804 лв 701 Евро / 1371 лв 959 Евро / 1877 лв 1020 Евро / 1995 лв 1246 Евро / 2438 лв
08.06.2022 373 Евро / 730 лв 746 Евро / 1460 лв 1070 Евро / 2093 лв 750 Евро / 1468 лв 955 Евро / 1869 лв 1394 Евро / 2726 лв 415 Евро / 812 лв 697 Евро / 1363 лв 1074 Евро / 2101 лв 1279 Евро / 2502 лв 411 Евро / 804 лв 701 Евро / 1371 лв 959 Евро / 1877 лв 1020 Евро / 1995 лв 1246 Евро / 2438 лв
15.06.2022 396 Евро / 774 лв 791 Евро / 1547 лв 1133 Евро / 2216 лв 795 Евро / 1555 лв 1006 Евро / 1968 лв 1475 Евро / 2886 лв 437 Евро / 856 лв 737 Евро / 1441 лв 1137 Евро / 2224 лв 1348 Евро / 2637 лв 433 Евро / 848 лв 741 Евро / 1449 лв 1010 Евро / 1975 лв 1078 Евро / 2108 лв 1312 Евро / 2566 лв
22.06.2022 399 Евро / 780 лв 797 Евро / 1560 лв 1141 Евро / 2232 лв 801 Евро / 1567 лв 1012 Евро / 1980 лв 1485 Евро / 2904 лв 441 Евро / 862 лв 742 Евро / 1452 лв 1145 Евро / 2240 лв 1356 Евро / 2652 лв 437 Евро / 854 лв 746 Евро / 1460 лв 1016 Евро / 1988 лв 1086 Евро / 2124 лв 1319 Евро / 2579 лв
29.06.2022 448 Евро / 876 лв 895 Евро / 1751 лв 1266 Евро / 2477 лв 899 Евро / 1759 лв 1093 Евро / 2139 лв 1637 Евро / 3202 лв 490 Евро / 958 лв 825 Евро / 1613 лв 1270 Евро / 2485 лв 1464 Евро / 2864 лв 486 Евро / 950 лв 829 Евро / 1621 лв 1097 Евро / 2146 лв 1202 Евро / 2350 лв 1419 Евро / 2776 лв
06.07.2022 471 Евро / 922 лв 943 Евро / 1844 лв 1329 Евро / 2599 лв 947 Евро / 1851 лв 1141 Евро / 2231 лв 1715 Евро / 3354 лв 513 Евро / 1004 лв 868 Евро / 1698 лв 1333 Евро / 2607 лв 1527 Евро / 2986 лв 509 Евро / 996 лв 872 Евро / 1706 лв 1145 Евро / 2239 лв 1265 Евро / 2475 лв 1481 Евро / 2897 лв
13.07.2022 500 Евро / 978 лв 1000 Евро / 1955 лв 1406 Евро / 2750 лв 1004 Евро / 1963 лв 1198 Евро / 2343 лв 1812 Евро / 3545 лв 557 Евро / 1089 лв 917 Евро / 1794 лв 1410 Евро / 2758 лв 1604 Евро / 3137 лв 553 Евро / 1081 лв 921 Евро / 1802 лв 1202 Евро / 2351 лв 1334 Евро / 2610 лв 1552 Евро / 3036 лв
20.07.2022 522 Евро / 1020 лв 1043 Евро / 2040 лв 1464 Евро / 2863 лв 1047 Евро / 2048 лв 1241 Евро / 2428 лв 1885 Евро / 3687 лв 588 Евро / 1150 лв 954 Евро / 1867 лв 1468 Евро / 2871 лв 1662 Евро / 3251 лв 584 Евро / 1143 лв 958 Евро / 1874 лв 1245 Евро / 2435 лв 1387 Евро / 2713 лв 1606 Евро / 3142 лв
27.07.2022 522 Евро / 1020 лв 1043 Евро / 2040 лв 1464 Евро / 2863 лв 1047 Евро / 2048 лв 1241 Евро / 2428 лв 1885 Евро / 3687 лв 588 Евро / 1150 лв 954 Евро / 1867 лв 1468 Евро / 2871 лв 1662 Евро / 3251 лв 584 Евро / 1143 лв 958 Евро / 1874 лв 1245 Евро / 2435 лв 1387 Евро / 2713 лв 1606 Евро / 3142 лв
03.08.2022 522 Евро / 1020 лв 1043 Евро / 2040 лв 1464 Евро / 2863 лв 1047 Евро / 2048 лв 1241 Евро / 2428 лв 1885 Евро / 3687 лв 588 Евро / 1150 лв 954 Евро / 1867 лв 1468 Евро / 2871 лв 1662 Евро / 3251 лв 584 Евро / 1143 лв 958 Евро / 1874 лв 1245 Евро / 2435 лв 1387 Евро / 2713 лв 1606 Евро / 3142 лв
10.08.2022 522 Евро / 1020 лв 1043 Евро / 2040 лв 1464 Евро / 2863 лв 1047 Евро / 2048 лв 1241 Евро / 2428 лв 1885 Евро / 3687 лв 588 Евро / 1150 лв 954 Евро / 1867 лв 1468 Евро / 2871 лв 1662 Евро / 3251 лв 584 Евро / 1143 лв 958 Евро / 1874 лв 1245 Евро / 2435 лв 1387 Евро / 2713 лв 1606 Евро / 3142 лв
17.08.2022 522 Евро / 1020 лв 1043 Евро / 2040 лв 1464 Евро / 2863 лв 1047 Евро / 2048 лв 1241 Евро / 2428 лв 1885 Евро / 3687 лв 588 Евро / 1150 лв 954 Евро / 1867 лв 1468 Евро / 2871 лв 1662 Евро / 3251 лв 584 Евро / 1143 лв 958 Евро / 1874 лв 1245 Евро / 2435 лв 1387 Евро / 2713 лв 1606 Евро / 3142 лв
24.08.2022 485 Евро / 949 лв 970 Евро / 1898 лв 1366 Евро / 2672 лв 974 Евро / 1905 лв 1168 Евро / 2285 лв 1763 Евро / 3447 лв 535 Евро / 1046 лв 892 Евро / 1745 лв 1370 Евро / 2680 лв 1564 Евро / 3060 лв 531 Евро / 1039 лв 896 Евро / 1753 лв 1172 Евро / 2293 лв 1300 Евро / 2542 лв 1516 Евро / 2965 лв
31.08.2022 439 Евро / 858 лв 878 Евро / 1717 лв 1244 Евро / 2433 лв 882 Евро / 1725 лв 1076 Евро / 2104 лв 1610 Евро / 3148 лв 481 Евро / 941 лв 806 Евро / 1576 лв 1248 Евро / 2440 лв 1442 Евро / 2820 лв 477 Евро / 933 лв 810 Евро / 1584 лв 1080 Евро / 2112 лв 1173 Евро / 2294 лв 1395 Евро / 2728 лв
07.09.2022 392 Евро / 766 лв 783 Евро / 1532 лв 1120 Евро / 2191 лв 787 Евро / 1540 лв 992 Евро / 1941 лв 1457 Евро / 2849 лв 434 Евро / 848 лв 729 Евро / 1427 лв 1124 Евро / 2199 лв 1329 Евро / 2600 лв 430 Евро / 840 лв 733 Евро / 1435 лв 996 Евро / 1949 лв 1067 Евро / 2087 лв 1293 Евро / 2528 лв
14.09.2022 346 Евро / 676 лв 691 Евро / 1352 лв 986 Евро / 1928 лв 695 Евро / 1360 лв 877 Евро / 1716 лв 1280 Евро / 2504 лв 387 Евро / 756 лв 650 Евро / 1272 лв 990 Евро / 1936 лв 1172 Евро / 2292 лв 383 Евро / 748 лв 654 Евро / 1279 лв 881 Евро / 1724 лв 955 Евро / 1867 лв 1149 Евро / 2246 лв
21.09.2022 362 Евро / 708 лв 724 Евро / 1417 лв 1037 Евро / 2028 лв 728 Евро / 1425 лв 922 Евро / 1804 лв 1350 Евро / 2640 лв 404 Евро / 791 лв 675 Евро / 1320 лв 1041 Евро / 2036 лв 1235 Евро / 2415 лв 400 Евро / 783 лв 679 Евро / 1327 лв 926 Евро / 1812 лв 987 Евро / 1931 лв 1202 Евро / 2352 лв
28.09.2022 373 Евро / 730 лв 746 Евро / 1460 лв 1070 Евро / 2093 лв 750 Евро / 1468 лв 955 Евро / 1869 лв 1394 Евро / 2726 лв 415 Евро / 812 лв 697 Евро / 1363 лв 1074 Евро / 2101 лв 1279 Евро / 2502 лв 411 Евро / 804 лв 701 Евро / 1371 лв 959 Евро / 1877 лв 1020 Евро / 1995 лв 1246 Евро / 2438 лв
05.10.2022 362 Евро / 708 лв 724 Евро / 1417 лв 1037 Евро / 2028 лв 728 Евро / 1425 лв 922 Евро / 1804 лв 1350 Евро / 2640 лв 404 Евро / 791 лв 675 Евро / 1320 лв 1041 Евро / 2036 лв 1235 Евро / 2415 лв 400 Евро / 783 лв 679 Евро / 1327 лв 926 Евро / 1812 лв 987 Евро / 1931 лв 1202 Евро / 2352 лв
12.10.2022 351 Евро / 687 лв 703 Евро / 1374 лв 1008 Евро / 1971 лв 707 Евро / 1382 лв 901 Евро / 1762 лв 1312 Евро / 2567 лв 390 Евро / 763 лв 657 Евро / 1285 лв 1012 Евро / 1978 лв 1206 Евро / 2358 лв 386 Евро / 755 лв 661 Евро / 1293 лв 905 Евро / 1770 лв 963 Евро / 1883 лв 1176 Евро / 2299 лв
19.10.2022 326 Евро / 637 лв 651 Евро / 1274 лв 935 Евро / 1828 лв 655 Евро / 1281 лв 849 Евро / 1661 лв

офис: ул." Ромен Ролан" 16  
тел: 0887 60 40 58

Почивка в Тунис със самолет от София в сряда - 7 нощувки - 8 дни
EL MOURADI EL MENZAH 4*
Разположение

Хотел El Mouradi El Menzah се намира в района на Хамамет, на 39 км. от летище Енфида, на 101 км. от летище Монастир. Намира се на 11 км. центъра на Хамамет. Построен е през 1999 г. , реновиран през 2008 г.

Покажи карта
 
В стаите

Хотела разполага с общо 395 стаи, които са разположени в пететажна сграда.
Хотела предлага настаняване в стандартни стаи с гледка към градината или басейна - 25-52 км², двойни стаи с гледка към морето - 25-52 км², суит джуниор с гледка към басейна или морето - 80 км².
Всички стаи са оборудвани с климатик, телевизор, телефон, баня с душ / вана, сешоар, мини бар, балкон или тераса.
Почистване на стаите - всеки ден, смяна на кърпите - всеки ден, смяна на спалното бельо - 3 пъти в седмицата.

На територията на хотела

Основен ресторант - международна кухня, бюфет.
Ресторант а-ла-карт Golden Fish - рибни ястия - 1 безплатно използване по време на престоя с предварителна резервация.
Лоби бар, бар на басейна ''Орхидея'' , кафене ''Таратория'' ,мавританско кафене ''Sidi Bousaid''.
Плувни съоръжения - 1 открит басейн с морска вода и 2 пързалки, 1 открит басейн с прясна вода и отделна част за деца, 1 закрит басейн с прясна вода и джакузи, 1 закрит басейн в центъра на Таласо (срещу допълнително заплащане), 2 открити детски басейна с прясна вода.
За децата: Мини клуб е за деца на възраст 4-12 години. Тийн клуб е за тийнейджъри на възраст 13-17 години. Мини дискотека, детски басейн, бебешки столове в ресторанта, бебешка кошара (при поискване, в зависимост от наличността).
Хотела разполага и с 2 конферентни зали.

Хранене

All inclusive - закуска, обяд, вечеря, междинни хранения, алкохолни и безалкохолни напитки без лимит.
HB - закуска и вечеря
Планът за хранене с полупансион е 2 хранения в основния ресторант. Закуска с напитки, вечеря без напитки.

Плаж

Собствен, пясъчен плаж, разположен пред хотела. Чадъри, шезлонги, матраци - безплатно, плажни кърпи - срещу депозит.

Безплатни услуги

Дневна и вечерна анимация за деца и възрастни.
Мини дискотека,пинг понг, боча, мини-голф, стрелба с лък, дартс, водна аеробика.
Музика на живо. Дискотека Blue Dolphin (юни - септември, от 23:00 до 02:00)
Фитнес зала (безплатно), пинг понг, плажен волейбол, дартс, билярд, боча, стрелба с лък, аква аеробика, 10 тенис корта, голф игрище с три дупки (3 пъти седмично, безплатно)
Платени услуги - фитнес, тенис корт, водни спортове, център за таласотерапия - хамам, масажи, козметични процедури за лице и тяло.